Publisert 20.04.2022

Hvorfor velger kundene Elveguiden?

Hvorfor skal du som grunneier velge Elveguiden?
 

Siden oppstart i 2018 har Elveguiden fått på plass over 385 fisketilbud på plattformen og jobber nå med over hundre grunneiere og elveigarlag i Norge. Vi kunne ha skrevet side opp og ned hvordan vi  har klart å bli ledende i denne bransjen på såpass kort tid, men det er bedre at våre kunder forteller dere det. 

Ønsker du å høre mer om systemene til Elveguiden eller booke et uformelt informasjonsmøte? Ta kontakt ved å klikke her!

Surna Elveigarlag signerte med Elveguiden i 2019 og har vært en viktig sparringpartner i utvikling av alle våre systemer. Surna benytter seg av alle våre viktig funksjoner for forvaltning av vassdrag. Se her: 

Hva sier kunden? "Samarbeidet med Elveguiden fungerer veldig bra. Nyttig og ikke minst veldig arbeidsbesparende vedr fangstrapprotering og salg av fiske og surnakortet. De har tilført oss mye kunnskap og vi har tilført de en hel del» Georg Solem, Surna Elveiegerlag.

Stjørdal Elveigarlag har vært en viktig brikke i Elveguidens sitt utviklingsløp siden 2019. Vassdraget benytter seg av desinfiseringsløsningen, Elvekortet, fangstrapporteringssystemet og oppsynsløsningen.

Hva sier kunden: «Samarbeidet fungerer utmerket, elveguiden er rask til å respondere og etterkomme ønske og endringer som gjør det enklere å gjennomføre registrering a fangst. Elveguiden stiller også opp på arrangement for å informere og svar på spørsmål fra både fiskere og elveeiere" - Gunnar Fordal, Stjørdal Elveigarlag.

Peder Duun begynte å administrere Fluesone Grong og Duun laksevald på Elveguiden før sesongen 2021.
Viktig poeng for Peder var at administreringen av fiskekort var såpass enkelt av han kunne justere sine produkter på farten (mobil og ipad). Kartløsningen var også er viktig poeng. Se filmen under for å høre hvorfor Peder gikk vekk fra "jungeltelegrafen".


Lonevåg Sportsfiskarlag signerte med Elveguiden før sesongen 2021. Sesong ble preget av meget liten vannføring i denne vannavheningeg vestladsperlen rett utenfor Bergen. Viktige poeng for Lonevåg sportsfiskerlag når de bytter leverandør var differensering av kundegrupper og gradvis publisering av fiskekort. Med Elveguidens sin medlemsfunksjon så har alle medlemmene i Sportsfiskerlaget nå tilgang til andre produkt og priser på Elveguiden enn en ordinær kunde. Gradvis publisering betyr at fiskekortene legges ut automatisk 14 dager (valgfritt) før fiskekort-start. Dvs 15 Juni fiskekort er tilgjegnelig for booking 1 Juni, 16 Juni fiskekort er tilgjegnelig for booking 2 Juni osv. Dette skriver kunden: 

Adminstrasjonsysstemet på Elveguiden

Hva sier kunden? "Elveguiden leverer en utmerket løsning for nettbasert administrasjon, markedsføring, salg og distribusjon av fiskekort. For oss som dugnadsdrevet forvalter av et mindre vassdrag er brukervennlighet i grensesnitt og funksjonalitet i slik løsning viktig. Her er Elveguiden i en klasse for seg i forhold til tidligere leverandører vi har hatt erfaring med. - Brukervennlighet ikke bare for sluttbruker, men også for oss som administrerer salgssiden hvor vi nå opplever å ha et komplett verktøy som dekker alle våre behov. Når teamet i Elveguiden er i tillegg er innovative i videreutvikling av løsningen, samt yter førsteklasses support er de blitt en viktig samarbeidspartner for oss i forvaltningen av vårt vassdrag fremover" 

Steinar Hansen - Lonevåg Sportsfiskerlag

Bolstad Elveeigarlag er en meget spennende kunde for oss i Elveguiden. Ikke bare fordi elven er verdenskjent for sin lagendariske laksestamme, men også fordi Bolstadelva har krevde mye av systemet til Elveguiden. Fiske i Bolstad er et såkalt forskningfiske så forvalterne er helt avhengig av å komme med god og sikret informasjon til samtlige fiskere. Interessen rundt fiske i Bolstadelva var også dalende når vi begynte å jobbe med vassdraget i 2020, og det var virkelig kjekt å være med å bidra til et løft rundt interessen fiske i dette vassdraget.

Hva sier kunden? “Tusen takk for den flotte Elveguiden. Den har medverka til eit stort løft for fiske i Bolstadelva! Vi er svært nøgd med Elveguiden. Den er enkel å bruke for oss som organiserer fisket lokalt. Den formidlar godt informasjon om elva . Det er enkelt å få oversikt over bookinger og til stor hjelp når vi skal rapportere fangst og statistikk.  Den gir og informasjon om fisket i andre elvar”.

- Bolstadelva Elveeigarlag.

En av de viktigste årsakene til vår korte suksessreise er inkluderingen av våre kunder i utvikling og utformingen av våre systemer samt fokus på brukervennlighet for sluttbruker og administrator. 

Ønsker du å høre mer om systemene til Elveguiden eller booke et uformelt informasjonsmøte? 

Ta kontakt ved å klikke her!

 

17.04.2024

Rabattkoder til alle med Elveguiden bruker!

Vi har spennende nyheter å dele med deg denne tirsdagen! Vi har nettopp sikret en fantastisk avtale med skittfiske.no. Har du bruker på Elveguiden får du nå tilgang til rabatter på anerkjente merkevarer ved bruk av din personlige rabattkode fra Skitt Fiske. Dersom du har abonnert på PRO får du enda bedre rabatter!

Les Mer

18.03.2024

Elveguiden PRO - Fiskerens ultimate verktøy!

Elveguiden PRO ble lansert i 2023 med stor suksess. Over 1200 laksefiskeren tok i bruk verktøyet i løpet av sesongen og vi ser at appen også har blitt brukt mye nå "off-season". Vi har brukt høsten og vinteren på å hente inn ønsker og ideer fra brukere for Elveguiden PRO i 2024, og det er gledelig å nå kunne presentere Elveguiden PRO 2024. Disse løsningene blir klare i appen i løpet av våren og inn i sommeren.

Les Mer