Publisert 20.06.2021

Juni-Nytt - Elveguiden ⭐️

Nyheter Elveguiden 21 Juni.

Sesongen er for fullt i gang rundt om i Norges land og det er spennende å følge med på fangster og fine opplevelser som "tikker inn" på laksebørsen. Følg med på fangster og oppdateringer på laksebørsen vår HER

300 FISKEPLASSER -

Selvom mye av tiden til Elveguiden-teamet går til å følge opp dere fiskere så har vi også tid til å signere nye spennende vald og vassdrag siste tiden. Vi har rundet en milepæl med over 300 "fiskeplasser" og er med det størst på formidling av laks og sjøørretfiske i Norge. Se under for noen av nyhetene som er kommer inn siste tiden:

Reisastua:

Bilde fra Reisa. Lånt av Reisastua.

Reisastua ligger ved bredden av Reisaelva, en 30-minutters elvebåtstur fra Reisa nasjonalpark. Reisastua tilbyr deg muligheten til å fiske etter noen av de aller største atlanterhavslakser som finnes i verden. Våre gjester har fanget fisk på over 20 kg på flue, og det er bare en håndfull andre elver i verden der dette er mulig. Reisastua tilbyr nå unike og rimelige pakker med fiske og overnatting ( self-catering og self-guiding ). Fisket er meget annerkjent i Europa men pga situasjinenen vi er i nå så er produktene justert.  Vi selger først og fremst 4 perioder med overnatting og fiske inkludert i pakken.  Prisen på pakken er per hode og det legges opp til at 2 + 2 fiskere er sammen. I tillegg til pakkene så er det lagt ut fiskekort for "sjøørret-perioden" - 18 - 12 September. En meget spennende periode hvor det er gode sjanser for å lure "rekordsjøørreten".  Se mer om Reisastua her!
 


Ranaelva

Etter en del om og men så fikk Ranaelva endelig klarsignal til en forsiktig åpning av vassdraget 1 Juli 2021. Nedre Ranaelva Forvaltningslag har nå lagt ut produkter på Elveguiden og kortsalget for hele sesongen starter 26 Juni, 18.00. Meget spennende å få lov å være med å tilgjengeliggjøre dette fantastiske vassdraget. ( Kortsalget for 6 vald vil starte 27 Juni, 18.00 ). Følg med på SOME og Elveguiden.no

Fiskeaction i Ranaelva

 

Isa og Glutra 

Isa renner ut i Isfjorden i Rauma kommune i Romsdal, i Møre og Romsdal fylke. Elva renner fra Storbreen ved Bjørnabotnhøgda, innerst i Søredalen. Ved gårdene Grøvdal og Morstøl er en foss med høyde på mer enn 40 meter. I selve Grøvudalen bukter elva seg fra side til side vestover mot Isfjorden. På elvesletta en kilometer innenfor elveoset møtes elvene Isa og Glutra. Elveguiden formidler fiske på tre nydelig vald i dette vassdraget. Se mer her!

 

Rauma

Nye vald i Rauma kommer fortløpende og Elveguiden formidlere nå 20 vald i Rauma. Nyeste er Nedre Remmen i "øvre-elv". Se er om vald her: https://elveguiden.no/no/elv/rauma?tabType=findselection

 

KONTAKTPERSON Raumaregionen:

Spørsmål rundt fisket i Isa og Raumaregionen eller annen praktisk informasjon rettes til Sindre Mittet. Sindre er oppvokst i Isfjorden og er til enhver tid oppdatert på gjeldende forhold i Isa. cHan kan også bookes som guide / instruktør på de forskjellige vald i Isa, men også i Rauma etter avtale.

Kontaktinfo: Sindre Mittet - +47 934 01 491, E-post: sindre_mittet@me.com. Stort sett tilgjengelig mellom kl 1500 og 2100.

 

Andre nyheter og vassdrag og vald som er verdt å nevne:

⭐️- Teigdalselva i Vossovassdraget. 

⭐️- Romarheimsvassdraget i nærheten av Bergen

⭐️- Nytt vald i Orkla - Hove Segard

⭐️- Nytt vald i Namsen - Gartland


⭐️ - Campio + Elveguiden!
Det er også spennende nyheter rundt Elveguiden og Campio. Last ned appen Campio gratis eller besøk www.campio.no  for å finne overnatting nær din lakseelv. Mer info om dette vil komme 👇👇
Last ned her App-store: https://apps.apple.com/no/app/campio-camping-i-norge/id1521132128
Last ned her: Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.campio.campioapp&hl=no&gl=US

17.04.2024

Rabattkoder til alle med Elveguiden bruker!

Vi har spennende nyheter å dele med deg denne tirsdagen! Vi har nettopp sikret en fantastisk avtale med skittfiske.no. Har du bruker på Elveguiden får du nå tilgang til rabatter på anerkjente merkevarer ved bruk av din personlige rabattkode fra Skitt Fiske. Dersom du har abonnert på PRO får du enda bedre rabatter!

Les Mer

18.03.2024

Elveguiden PRO - Fiskerens ultimate verktøy!

Elveguiden PRO ble lansert i 2023 med stor suksess. Over 1200 laksefiskeren tok i bruk verktøyet i løpet av sesongen og vi ser at appen også har blitt brukt mye nå "off-season". Vi har brukt høsten og vinteren på å hente inn ønsker og ideer fra brukere for Elveguiden PRO i 2024, og det er gledelig å nå kunne presentere Elveguiden PRO 2024. Disse løsningene blir klare i appen i løpet av våren og inn i sommeren.

Les Mer