Publisert 12.05.2021

Rauma - Elven vi alle har lest om

Rauma - Elven vi alle har lest om

Av ulike grunner så er det noen elver man slår seg til ro med å bare lese om. Alta, Rio Grande og Årøy,

Rauma er også en del av denne listen. En elv man har hørt om, lest om men ikke fått oppleve. Men nå kan man det. Klarsignalet begynte å komme allerede i November 2019. Giganten Rauma ble friskmeldt etter 40 år med knallhardt arbeid etter laksparasittetn Gyrodactylus gjorde sitt skremmende inntog på 80-tallet.

Rauma åpner 1 Juni, 2021.
Dette er veldig stort for alle som har jobbet for dette i over 40 år, stort for lokalsamfunnet og det blir stor stas for oss i Elveguiden. Det er vanvittig spennende å kunne levere systemer til Rauma. Systemer vi er stolte av, og som vi håper kan være med på å styrke engasjementet, forvaltningen og opplevelsen i Rauma. 

Det er allerede mange spennede fisketilbydere på plass på elveguiden.no og kortslget for noen av de begynner allerede idag (13.05 ) klokken 18.00. Se her! Det vil komme flere vald og nyheter fortløpende så her oppfordres det til å følge med. 

Om kun få uker ( ! )  kan mange av oss stå langs Raumas bredder å dyrke galskapen som drar oss gjennom vinteren. Laksen og elven. 

Og Rauma - Elven vi alle har lest om.

17.04.2024

Rabattkoder til alle med Elveguiden bruker!

Vi har spennende nyheter å dele med deg denne tirsdagen! Vi har nettopp sikret en fantastisk avtale med skittfiske.no. Har du bruker på Elveguiden får du nå tilgang til rabatter på anerkjente merkevarer ved bruk av din personlige rabattkode fra Skitt Fiske. Dersom du har abonnert på PRO får du enda bedre rabatter!

Les Mer

18.03.2024

Elveguiden PRO - Fiskerens ultimate verktøy!

Elveguiden PRO ble lansert i 2023 med stor suksess. Over 1200 laksefiskeren tok i bruk verktøyet i løpet av sesongen og vi ser at appen også har blitt brukt mye nå "off-season". Vi har brukt høsten og vinteren på å hente inn ønsker og ideer fra brukere for Elveguiden PRO i 2024, og det er gledelig å nå kunne presentere Elveguiden PRO 2024. Disse løsningene blir klare i appen i løpet av våren og inn i sommeren.

Les Mer