Kortsalget er ikke åpnet.

Eira-Flyfishing

Eira Tilbake til elven
 • VALDETS LENGDE 4500m
   

Om valdet

Fiskekort på Eira-Flyfishings strekninger i vakre Eira i Nesset kommune. Vi har ett begrenset døgnkortfiske med maks 10 døgnkort hvert døgn. Dette gir en ekslusiv følelse til en folkelig pris.
Døgnene våre gjelder fra klokken 18.00 det døgnet en kjøper kort for og fram til døgnfredningen inntreffer klokken 13.00 påfølgende dag.

 

Valdbeskrivelse Eira-Flyfishing disponerer 4 kilometer elv fordelt på 16 høler i øvre Eira, med fiske stort sett på begge sider av elva. Valdet starter rett nedenfor brua ved Eikesdalsvatnet og slutter ved skolebrua 4 km lengre ned. Vi disponerer i tillegg også Nauste øst side som er ca 700 meter langt. Dette valdet er i flo/fjære sone som er det nederste valdet mot sjøen i Eresfjord. Kort sagt; På ett døgnkort har du fiskerett i øvre eira ( høl nr 1- høl nr 16) og på Nauste Øst side.

 

Om oss

Helge Ørteigen f.1981: Helge er fra Batnfjorden hvor veien til sjøen og elva er kort, noe som gjør at fluestanga blir brukt hele året. Han har erfaring innen laksefiske, sjøørretfiske i sjø og elv, og ørretfiske i elv og stille vann. Helge har fisket med flue siden konfirmantalder.I likhet med de andre karene har han erfaring fra utlandet, både etter laksefisk og tropisk fisk.
Han er genuint opptatt av fluekastingen og bruker mange forskjellige typer kasteteknikker i sitt fiske på elva alt etter forholdene. Han behersker mange forskjellige typer kombinasjonskast innenfor spey og overhodekast med høyre og venstre hånd, enhånds som tohånds.
Kontakt han hvis du trenger en kjentmannsrunde eller et guidet fiske i Eira. Har du behov for instruksjon i forbindelse med fluekastingen kan han også hjelpe deg med dette.

Eirik Finseth f.1982: Trøndelags store frikjøringssønn. Tidligere aktiv alpinist med flere topplasseringer iført fartsdress. Byttet ut fartsdressen med mindre tettsittende klær og bredere ski i 2000. Har etter den tid hatt en karriere som en av Norges beste frikjørere, og fast inventar i Field Productions AS sine skifilmer. Sitt sett på kino over hele landet i Supervention 2.
Fra ung alder hatt en forkjærlighet for fiske, og det helst med flustang i en av de mange fjellvannene rundt Oppdal, eller på jakt etter laks i Driva. Skolekompis av Helge Ørteigen, og har lært mye av Eiras «hemmeligheter» ved gjentatte fisketurer til Eira sammen med han.

Helge Dahlen f. 1984: er oppvokst på Osmarka og startet sitt laksefiske før tenårene inntraff. Han er en del av Guideline sitt Powerteam (www.guideline.no) og har opparbeidet seg mye erfaring med guiding og kursing innen laksefiske og fluekasting. Når det ikke er sesong i Norge så er det alltid en sesong ett annet sted i verden og den innstillingen har ført han til fiske i Argentina, Chile, Canada, Belize, Storbritannia, Danmark, Kapp Verde, Sverige, Finland, Persiabukta og over hele Norges land.
På vinterstid har han alltid lekt seg mye på ski og han jevnstiller nesten følelsen av full fart med frie hæler i pudder med utraset fra en storlaks.

Spørsmål, ris og ros – alt er velkommen, vi hører gjerne fra deg! Ta kontakt per telefon, mail eller gjennom kontaktskjemaet.

Helge Dahlen, epost: trollheimenadventures@gmail.com
telefon +47 45605597
Eirik Finseth, epost: trollheimenadventures@gmail.com
telefon +47 48212731
Helge Ørteigen, epost: trollheimenadventures@gmail.com
telefon +47 92467478

Kontakt oss

Helge Ørteigen

92467478

trollheimenadventures@gmail.com

Bestilling overnatting

Velg overnatting

Oppsummering

Kontaktinformasjon

Bestilling fiskekort

Oppsummering

Personer

Kontaktinformasjon

Bestilling fiskekort

Oppsummering

Personer

Kontaktinformasjon

Bestill pakke

Velg pakke

Oppsummering

Kontaktinformasjon

 • Bålplass
 • Desinfisering
 • Fluefiske
 • Fryser
 • Gapahuk
 • Guide
 • Overnatting
 • Parkering
 • Skilt til elva
 • Sti til elva