Kortsalget er ikke åpnet.

Ersgard

Stjørdalselva Tilbake til elven
   

Om valdet

Ersgard har lang tradisjon for å selge fiskekort til lokale fiskere. Alle som vil er hjertelig velkommen til å fiske hos oss. Salg av fiskekort på Elveguiden er ett av flere tiltak for å gjøre det lettere å komme hit og fiske. Du er like velkommen om du vil fiske en enkelt dag, eller om du organiserer en gruppe som vil bo og fiske her i flere dager. Vi har lagt ut 4 kort for booking i Elveguiden. Hvis dere er ei gruppe anbefaler vi at dere tar kontakt med oss FØR dere booker fiske i Elveguiden for en prat om hva dere vil ha og hva vi kan tilby. Vi har plass til ca 10 personer i en gruppe.

Det aller meste av fisken i Stjørdalselva må forbi Ersgard. Heldigvis for oss er det alltid noen store lakser som blir stående her, både i Hølen og på Øra. Det gjør at det alltid er håp om stor fisk.

Valdene til Ersgard påvirkes sterkt av flo og fjære. Det betyr at du får en spennende utfordring i å forstå hva som skal til for at laksen skal komme opp fra fjorden. Og at du må ha i bakhodet at det kan bli bløtt…..

All fisk rapporteres på Laksebørsen til Stjørdalselva. Og husk skjellprøve. Vi ber om at dere kommer innom gården og viser fram fangsten til oss, det er alltid hyggelig.

Om oss

Kontakt oss

Stein Sakshaug

+47 410 40 524

stein@ersgard.no

Bestilling overnatting

Velg overnatting

Oppsummering

Kontaktinformasjon

Bestilling fiskekort

Oppsummering

Personer

Kontaktinformasjon

Bestilling fiskekort

Oppsummering

Personer

Kontaktinformasjon

Bestill pakke

Velg pakke

Oppsummering

Kontaktinformasjon