Tilgjengelig fiskekort.

Kløvsteinshølen

Orkla Tilbake til elven
   

Om valdet

Kløvsteinshølen er et tradisjonsrikt vald i Meldal kommune. Valdet har røtter tilbake til 1800-tallet, da det ble hyppig besøkt av engelske lakselorder. Valdet er lett tilgjengelig da det går vei langs elva nesten helt opp til toppen av valdet. Ankomst til elven er avkjørsel ved Lium møbelfabrikk og samme som innkjørsel til Øvre kløvsteinshølen.

Fisketips

Øverst i selve hølen er det god fart i elva, og her vil nok fluefiskeren finne seg rimelig godt til rette. Det kreves imidertid at man er i stand til å kaste relativt langt for å nå ut til standplassene i djupåra på nedre del av hølen, samt at man har en vannføring fra omkring 40 kbm/s eller mer.

 

 

Om oss

Kløvsteinshølen vald kan tilby 3 fiskekort pr. døgn. Valdet kan fiskes med alle typer lovlig redskap, så dette skal kunne falle i smak hos de fleste fiskere.

Velkommen!

Kontakt oss

Jon Erik Grøseth, Orklaguiden

+47 95827078

post@orklaguiden.no

Bestilling overnatting

Velg overnatting

Oppsummering

Kontaktinformasjon

Bestilling fiskekort

Oppsummering

Personer

Kontaktinformasjon

Bestilling fiskekort

Oppsummering

Personer

Kontaktinformasjon

Bestill pakke

Velg pakke

Oppsummering

Kontaktinformasjon

  • Gapahuk
  • Guide
  • Overnatting
  • Parkering
  • Utedo

Andre fasiliteter

Ca. 100 meter nedstrøms øvre grense ligger det en stor gapahuk med utsikt over hølen, og denne er et naturlig samlingssted for valdets fiskere når de ønsker en pause, eller vil søke ly for vær og vind. Videre finnes det en utedo et lite stykke nedenfor gapahuken.

Er det ønskelig å leie en fiskeguide for en gjennomgang av valdet, så kan dette ordnes, men dette bør bestilles i god tid på forhånd.

Overnatting

Ønsker man overnatting i tilknytning til Kløvsteinhølen,  kan man leie seg inn hos Frilsjøen Camping, som er lokalisert en ca. 10 minutters biltur unna (ca. 11km) i retning Løkken. Den er drevet av eiere av valdet, hvilket skulle borge for at de er i stand til å yte god service for vitebegjærlige fiskere.