Tilgjengelig overnatting.

Meieriloftet, Overnatting

Orkla Tilbake til elven
   

Om valdet

«Meieriloftet» – Haljenget

Hæljenget ligger meget gunstig lokalisert i forhold til Svartavelen på vestsiden av elven like oppstrøms Å i Meldal. Foto: A. Hamstad Like oppstrøms Å i Meldal mellom RV700 og bredden av Orkla, ligger Haljenget. Her har vi nå gleden av å tilby overnatting i en leilighet i 2. etasje av det som tidligere har vært et meieri. Leiligheten bærer navnet «Meieriloftet», og har tidligere vært boligen for bestyreren av bedriften.

Stort mer gunstig lokalisert i forhold til laksefiske er det vanskelig å komme uten å bli våt på beina. I leiligheten finner man en liten, trivelig møblert stue med radio og TV. Videre har man et eget kjøkken med alt som skal til for å oppbevare, tilberede og fortære mat – komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, fryser, kokekar, service og bestikk. Videre er det eget bad med dusj/badekar og WC.

Det er tre soverom i leiligheten – et med en enkeltseng, et med 2 enkeltsenger og et med en dobbeltseng. Totalt er det plass til inntil 5 personer. Dyner og puter i alle senger, men sengetøy (laken, putevar og dynetrekk) må medbringes eller kan leies.

Veien opp til valdet l Ramloan er overkommelig med en kort kjøretur på ca. 2,2 km. Innenfor en radius av 30 minutter finner man en rekke god vald videre oppover elva, samt også nestrøms. Nærmeste dagligvarebutikk ligger heller ikke langt unna – kun ca. 1,3 km nedstrøms.

Priser – Meieriloftet Pris for leiligheten

Prisene inkluderer ikke sengelinned (laken, putevar og dynetrekk) og sluttrengjøring. Sengelinned kan forhåndsbestilles for NOK 95,- pr. sett/ person. Sluttrengjøring kan leies for NOK 950,-.

 

Ledig kapasitet finner du i kalenderen under knappen øverst på siden «Overnatting»

Om oss

Kontakt oss

Jon Erik Grøset

95827078

jonerik.groeset@elveguiden.no

Bestilling overnatting

Velg overnatting

Oppsummering

Kontaktinformasjon

Bestilling fiskekort

Oppsummering

Personer

Kontaktinformasjon

Bestilling fiskekort

Oppsummering

Personer

Kontaktinformasjon

Bestill pakke

Velg pakke

Oppsummering

Kontaktinformasjon