Tilgjengelig overnatting.

Solberg, Overnatting

Orkla Tilbake til elven
   

Om valdet

Overnatting

Like ved Mærk Bru i Rennebu, på østsiden av Orkla, ca. 19 km fra Berkåk og E-6, ligger Solberg. Her tilbyr vi overnatting i en trivelig rødmalt stue like ved elven. Det er ikke så rent få laksefiskere som har sett dette huset, og tenkt at her hadde det vært fint å hatt sitt utgangspunkt for fiske i Orkla.

Huset er i to etasjer. I første etasje finner man en koselig innredet stue med TV og radio. Videre er det et velutstyrt kjøkken med bl.a. kjøleskap og komfyr, samt kokekar, servise og bestikk. Fryser er plassert i andre etasje. Videre er det bad med dusj og WC i denne etasjen. I andre etasje finner man tre soverom. Et rom med en enkeltseng, et rom med en dobbeltseng og et rom med 2 enkeltsenger. Totalt kan det bo og sove inntil 5 personer i huset.

Avstanden ned til elva er, som bildet til venstre viser, svært overkommelig og det desidert nærmeste valdet er Mærk vald, med Bruhølen og Larshølen kun et steinkast unna. Videre er det ikke lange veien opp til Rise og Haugen på motsatt side av elven, og heller ikke ned til Parris Vest. Innenfor 5 – 15 minutters biltur når man de fleste av våre vald med base på Solberg.

Om oss

Kontakt oss

Jon Erik Grøset

+47 95827078

jonerik.groeset@elveguiden.no

Bestilling overnatting

Velg overnatting

Oppsummering

Kontaktinformasjon

Bestilling fiskekort

Oppsummering

Personer

Kontaktinformasjon

Bestilling fiskekort

Oppsummering

Personer

Kontaktinformasjon

Bestill pakke

Velg pakke

Oppsummering

Kontaktinformasjon