Publisert 27.02.2024

Fiskekort for laksefiske i Nordland 2024

Kjøp fiskekort i Nordland på Elveguiden 

Enestående fin natur,  laksefiske og sjøørretfiske i verdensklasse, og en stor variasjon av fiskeopplevelser gjør at Nordland har blitt mange laksefiskeres drømmefylke de siste årene. Under følger et knippe tips til hvordan du kan sikre deg dine unike opplevelser i Nordland i 2024.

Drevja

Et steinkast fra Vefsna og Mosjøen, finner du Drevja. Et vassdrag som mange har fått øynene opp for de siste årene. Elveguiden selger fiskekort for hele den 16km lange elven opp til Drevvatnet. Det er stor variasjon i vassdraget for deg som fisker, enten du søker villmarksfølelsen eller "fiskegarantien". 💡Naboen til Drevja (Sommarset -Leirelvvassdraget - 15min kjøring) skal også benytte Elveguiden i 2024. Her kan du sikre deg en fin overnattingsplass og muligens kombinere fiske i Drevja med overratting og fiske Leierelvvassdraget)

Fiskekort for Drevja 2024 er tilgjengelig.

Se Drevja her!

 

Leirelvvassdraget 

Nyhet på Elveguiden! Leirelvvassdraget skal fra 2024 bruke laksebørsen til Elveguiden, og vi skal selge produkter på Sommarset. Valdet Sommarset består av 3,5 km fiske på sørsiden av Leirelva og ca. 5 km av første del i Storvatnet. Du kan kjøpe helve valdet inkludert leie av en flott hytte midt på valdet, for kr 4500,- per døgn (for inntil 6 fiskere) ev døgnkort for kr 400,- i elva/ kr 200,- i vannet. Sjekk det ut!

Røssåga

Elva Røssåga, som slynger seg gjennom bygda Korgen, er en meget god laks- og sjøørret-elv. Den har vært kjent for sin store laks av meget høy kvalitet. Det er gjennom mange år gjort et betydelig arbeid med å tilrettelegge for fisking på Korgen Camping sitt vald, og denne strekningen egner seg derfor ypperlig for stangfiske og fluefiske. Det finnes egen fluesone, og det er satt opp flere gapahuker med bålplass. Og på campingen kan du selvsagt også leie ei hytte, eller sette opp telt eller bobil. Døgnkort koster kr 400,-, kun kr 50,- for ungdom! 


Flere elver i Nordland kommer med fiskekortsalg i løpet av våren er feks disse:

Fiskekort - Åbjøravassdraget

Fiskekort - Buksnesvassdraget

Fiskekort - Ranaelva

Fiskekort - Spildravassdraget

Fiskekort - Skjoma

17.04.2024

Rabattkoder til alle med Elveguiden bruker!

Vi har spennende nyheter å dele med deg denne tirsdagen! Vi har nettopp sikret en fantastisk avtale med skittfiske.no. Har du bruker på Elveguiden får du nå tilgang til rabatter på anerkjente merkevarer ved bruk av din personlige rabattkode fra Skitt Fiske. Dersom du har abonnert på PRO får du enda bedre rabatter!

Les Mer

18.03.2024

Elveguiden PRO - Fiskerens ultimate verktøy!

Elveguiden PRO ble lansert i 2023 med stor suksess. Over 1200 laksefiskeren tok i bruk verktøyet i løpet av sesongen og vi ser at appen også har blitt brukt mye nå "off-season". Vi har brukt høsten og vinteren på å hente inn ønsker og ideer fra brukere for Elveguiden PRO i 2024, og det er gledelig å nå kunne presentere Elveguiden PRO 2024. Disse løsningene blir klare i appen i løpet av våren og inn i sommeren.

Les Mer