Publisert 24.04.2023

Hjelpesenter - FAQ Elveguiden

Her har vi samlet svar på de vanligste utfordringene som våre kunder opplever:

1) Min brukerprofil på Elveguiden

2) Fangstrapportering

3) Kjøp av fiskekort og andre produkt på Elveguiden

4) Desinfisering

 

OBS: IKKE bruk nettleseren Edge

Vi får innimellom noen henvendelser fra grunneiere og elvelag som er kunde hos Elveguiden, om at admin.elveguiden.no har upresise menyvalg og/eller skrivefeil. Dette skyldes i de fleste tilfellene at man bruker nettleseren Edge. Denne nettleseren er standard fra Microsoft, men den er dessverre ikke kompatibel med svært mange nettsider. Vi anbefaler å bytte nettleser, da vil admin.elveguiden.no se helt riktig ut. Vi anbefaler å bruke nettleseren Chrome. Last den ned gratis her.

 

Fant du ikke svar på dine utfordringer? Kontakt vår supportavdeling ved å sende e-post til support@elveguiden.no eller ring oss på +47 404 02 390. 
Vår telefontid er kl 10-14 på hverdager.

Under følger noen av av de vanligste utfordringene (FAQ)

17.04.2024

Rabattkoder til alle med Elveguiden bruker!

Vi har spennende nyheter å dele med deg denne tirsdagen! Vi har nettopp sikret en fantastisk avtale med skittfiske.no. Har du bruker på Elveguiden får du nå tilgang til rabatter på anerkjente merkevarer ved bruk av din personlige rabattkode fra Skitt Fiske. Dersom du har abonnert på PRO får du enda bedre rabatter!

Les Mer

18.03.2024

Elveguiden PRO - Fiskerens ultimate verktøy!

Elveguiden PRO ble lansert i 2023 med stor suksess. Over 1200 laksefiskeren tok i bruk verktøyet i løpet av sesongen og vi ser at appen også har blitt brukt mye nå "off-season". Vi har brukt høsten og vinteren på å hente inn ønsker og ideer fra brukere for Elveguiden PRO i 2024, og det er gledelig å nå kunne presentere Elveguiden PRO 2024. Disse løsningene blir klare i appen i løpet av våren og inn i sommeren.

Les Mer