Publisert 28.02.2021

Kortsalget i Lakselva 2021

Kortsalget i Lakselva åpner 1. Mars kl. 18.00

KLIKK HER FOR Å FINNE SIDEN FOR KORTSALGET 2021
 

Les her hva Lakselv Grunneierforening selv skriver om årets kortsalg:

Fiskekort Lakselva 2021

Vi har tro på at sommeren vil by på fine opplevelser i Lakselva. Samtidig ønsker vi å være tydelige på at både vi i Lakselv grunneierforening og våre fiskere må ta nødvendige forbehold for å tilpasse oss en verden som fortsatt dikteres av tiltak knyttet til koronavirus.

Vi har siden mars 2020 gjort oss mange erfaringer knyttet til koronavirus og reiserestriksjoner mv.

Selve laksefiske ble ikke stengt eller direkte berørt av koronarelaterte restriksjoner i 2020- og forventes heller ikke å bli det i 2021. Vi åpner derfor fiskekortsalget 1. mars kl. 18.00 som det har blitt gjort tidligere. Fiskekortene vil da bli tilgjengelige på www.elveguiden.no

I 2020 erfarte flere av våre fiskere at reiserestriksjoner forbundet med koronavirus gjorde det vanskelig reise til Norge og Lakselva.

I 2021 er vi klar over at det må tas høyde for koronavirus i forbindelse med reiser. Vi oppfordrer derfor fiskere som ønsker å kjøpe kort i Lakselva om å søke informasjon og vurdere risiko ut fra egen situasjon og bosted. FHI og Helsedirektoratet er gode kilder for oppdatert informasjon om smittestatus og gjeldende smitteverntiltak i Norge.

Mer informasjon om årets fiskekortsalg finnes på vår hjemmeside. Her informeres det blant annet om at vi i 2021 dessverre ikke vil kunne tilby tilsvarende ordning med overføring av fiskekort som i 2020.

Selv om det er usikkert hvordan koronavirus vil påvirke mulighetene til å reise i 2021, håper vi at mange fiskere fortsatt finner veien til Lakselva og at elva også i år leverer gode opplevelser og stor laks.

01.02.2021

Januarnytt - Elveguiden

Hver måned fram mot sesongen vil vi presentere nyheter i form av nye vald, vassdrag eller utvikling i våre systemer. Les her for å se hva som er årets Januarnytt!

Les Mer