Publisert 15.03.2023

Fangsttrender - Elveguiden PRO

🟢Fangstrender (Nyhet/forbedringer 2024) (Click for ENGLISH)

Elveguiden PRO gir nå unik innsikt på fangsttrender på over 160 elver. Ved få klikk kan du som bruker få se på hvilken vannføring, tidevannsnivå eller vanntemperatur som er mest ideelle på spesifikk vald og elv. Du kan selv velge hvilken vannstasjon fra vassdraget som skal vise data, og filtrere mellom tilgjengelige år og dato for å utforske sammenhenger. Elveguiden leverer ingen fasit her, men legger til rette for at dere fiskere kan finne fangsttrender for ønsket vald eller elv. Klikk her for å laste appen og oppgrader til PRO!

Slik bruker du funksjonen: 


Eksempel på bruk av Fangsttrend: 

Har du noen gang stilt deg selv spørsmålet: På hvilken vannføring blir det egentlig tatt mest fisk i elva?  

I noen av elvene er jo vi laksefiskere så kjent at vi vet vannføring på både vår egne fangster, men vi vet også optimal vannføring fordi vi kjenner elva godt. Vi vet da av egne erfaringer hvilken vannføring som gir best fiske og dermed fangst.  

Men hvis du er helt ny i ei elv, og ikke vet hvilken vannføring du bør fiske på? Hva gjør du da?

Hvis du f.eks. aldri har fisket i Gaula før, og har lyst å kjøpe kort på Nedre Løberg. Du har fri 1. juli - 5.juli, og det er ledige kort på denne datoen (pr 8.mai). 

Legg inn datoene og velg hvilke år du vil se statikk for. Velg stasjon og hvilke arter du vil få opp. La alle soner stå som valgt, og søk etter valdet og velg. Du får da en oversikt over statistikk på fangstene! 

Det er tatt 9 laks på flue og 2 på mark, flest er tatt mellom kl. 04-06, på vannføring mellom 131-202 m3/s, og på vanntemperatur 7,85 - 9,50 grader celsius. Godt forberedt til noen dager fiske 1-5.juli!

Prøv Elveguiden PRO gratis i 3-dager slik! 

(Sier du opp abonnementet før din 3-dagers prøveperiode har utløpt, blir du ikke belastet)

 

09.07.2024

Hjelpesenter - FAQ Elveguiden

Her har vi samlet svar på de vanligste utfordringene som våre kunder opplever. Får du ikke svar på det du lurer på så kan du ringe vår supportavdeling på +47 404 02 390 eller sende mail til support@elveguiden.no

Les Mer

09.07.2024

Refusjon av fiskekort

På grunn av den spesielle situasjonen mottar vi for tiden svært mange henvendelser fra fiskere. Vi gjør vårt beste for å svare alle på en god måte, men vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar fra oss.

Les Mer