Publisert 01.03.2022

FAQ: Kjøpe fiskekort og andre produkt på Elveguiden

Hvordan lage brukerprofil 
For å kjøpe produkter på Elveguiden må du ha en brukerprofil. Dette lager du enten på web ved å klikke på "registrer deg", eller i app ved å klikke på de tre strekene i høyre hjørnet og klikke "opprett konto". Fyll inn all informasjon og klikk på registrere. Etter du har laget brukerprofil, kan du logge inn og få tilgang til å kjøpe produkt på Elveguiden

Hvordan kjøper jeg fiskekort? 
Søk opp elva du ønsker å kjøpe fiskekort i, finn det valdet du ønsker og klikk på "kjøp fiskekort". Velg det fiskekortet du vil kjøpe,  dato og legg det til i handlevognen ved å klikke på + symbolet og "reserver". Legr inn navn på fisker (navnet knyttet til din brukerprofil legges inn automatisk), velg riktig pris, aksepterer kjøpsvilkårene og vassdragets regelverk og fullfør betalingen. 

Hvordan kjøper jeg elvekort?
Noen forvaltningslag har innført obligatorisk elvekort. Gå inn på web, søk opp og klikk på elva du skal fiske i. Øverst vil du finne en knapp der det står "kjøp elvekort". Her finner du informasjon om elvekort og kan kjøpe elvekort. Klikk "kjøp", og se over at informasjon om elvekortets eier stemmer (navnet til din brukerprofil legges inn automatisk). Stemmer alt går du videre til kassa og aksepterer kjøpsvilkårene og vassdragets regelverk, og fullfører betalingen. 

Hvor finner jeg mine fiskekort?
Web: Du finner dine fiskekort ved å klikke på navnet ditt og gå inn på din side. Her får du opp en oversikt over aktive kort med det samme. Ved å klikke på "fiskekort" får du også opp oversikt over alle dine kommende og utløpte kort. 
App: Du klikker på de tre strekene oppe i høyre hjørne og klikker på "fiskekort". Da får du opp alle aktive, kommende og utløpte kort. 

Refundere fiskekort
Hvis valdet tilbyr refusjon av kjøpte fiskekort må du refundere det før det antall dager de har satt som grense. 
Dette finner du under "refusjonsvilkår" på valdets presentasjonsside på web. Er du innenfor gitt grense kan du refundere produktet.  Når du går inn på dine fiskekort finner du da en knapp som heter "kanseller kort". Da har du mulighet til å kansellere kortet og få refundert pengene. 

Kjøpe kort for andre
Søk opp elva du ønsker å kjøpe fiskekort i, og finn det valdet du ønsker og klikk på "kjøp fiskekort". Deretter velger du det fiskekortet du vil kjøpe, velger dato og legger det til i handlevognen ved å klikke på + symbolet og "reserver". Så legger du inn navn på fisker. Navnet knyttet til din brukerprofil legges inn automatisk, så her må du endre navnet på fisker slik at du får kjøpt fiskekort for andre. Følg stegene videre - velg riktig pris, aksepterer kjøpsvilkår og vassdragets regelverk og fullfør betalingen.

Kjøpe elvekort for andre
Noen forvaltningslag har innført obligatorisk elvekort. Gå inn på web, søk opp og klikk på elva du skal fiske i. Øverst vil du finne en knapp der det står "kjøp elvekort". Her finner du informasjon om elvekort og kan kjøpe elvekort. Klikk "kjøp", og se over at informasjon om elvekortets eier stemmer. Her kommer navnet til din brukerprofil inn automatisk, du må derfor endre navn til den personen du kjøper kortet til. Stemmer alt går du videre til kassa og aksepterer kjøpsvilkår og vassdragets regelverk, og fullfører betalingen.

Hvor finner jeg kvittering
Kvittering for alle dine kjøp på Elveguiden blir sendt til den e-postadressen som er knyttet til din brukerprofil, umiddelbart etter kjøp. Sjekk ev søppelpostkassen. 

Tilbake til der du kom ifra FAQ ELVEGUIDEN

Fant du ikke svar på dine utfordringer? Kontakt vår supportavdeling ved å sende e-post til support@elveguiden.no eller ring oss på +47 404 02 390. Vår telefontid er kl 09-15 på hverdager.

17.04.2024

Rabattkoder til alle med Elveguiden bruker!

Vi har spennende nyheter å dele med deg denne tirsdagen! Vi har nettopp sikret en fantastisk avtale med skittfiske.no. Har du bruker på Elveguiden får du nå tilgang til rabatter på anerkjente merkevarer ved bruk av din personlige rabattkode fra Skitt Fiske. Dersom du har abonnert på PRO får du enda bedre rabatter!

Les Mer

18.03.2024

Elveguiden PRO - Fiskerens ultimate verktøy!

Elveguiden PRO ble lansert i 2023 med stor suksess. Over 1200 laksefiskeren tok i bruk verktøyet i løpet av sesongen og vi ser at appen også har blitt brukt mye nå "off-season". Vi har brukt høsten og vinteren på å hente inn ønsker og ideer fra brukere for Elveguiden PRO i 2024, og det er gledelig å nå kunne presentere Elveguiden PRO 2024. Disse løsningene blir klare i appen i løpet av våren og inn i sommeren.

Les Mer