Publisert 21.02.2024

Fiskepakker 2024 - Kombiner laksefiske med fantastisk overnatting!

Unike fiskepakker på Elveguiden!

På Elveguiden finner du nå mange fantastiske "fiskepakker". Fiske og overnatting i Gaula, Dirdal, Surna, Suldalslågen, Driva, Rauma, Sverige og Stjørdalselva. Om du leter etter en avslappende ferie med familien eller en "ekte" fisketur med kompisene dine så finner du nok turen din under. Ta kontakt hvis du har spørsmål om mulighetene ved pakkene! support@elveguiden.no

Er du genuint interessert? Klikk her og meld deg på vårt nyhetsbrev med informasjon og inspirasjon om laksepakker.

Orkla: Ry laksefiske. Fiske og overnatting, 8 dager, 11 personer. Pris kr 55.000,-  

Ry Laksefiske & Gjestegård drives i dag av vertinnen Mari Stene-Ry. Hun har overtatt stafettpinnen fra sine foreldre, Margit og Sivert, som har drevet stedet i mange år. På Ry er det både hus og elv med god plass til 11 fiskere. Overnattingen har enkel standard i autentiske omgivelser i trønderlån oppført i 1852. Eksklusivt fiske for opptil 11 personer! 4,4km fiske på Ry. Pakke ledig fra 8.-15. juni 2024.

 

Austnes Lodge: Verdalselva - Fiske og overnatting, 7 dager. Pris fra Kr 20.000 (8 pers)

Østnes tilbyr en avslappende atmosfære. Om ønskelig er det mulig å bestille hjemmelaget mat av lokale råvarer. Vi kan bl.a tilby grillet lokal fjellørret eller viltgryte av hjort/elg som er skutt på gårdens utmark. Det er også mulighet for å leie en laftet hytte som ligger for seg selv i Blåmelhølen. Denne hytta er populær og ligger i hjerte av valdet. Her er det god blitt fortalt mang en god fortelling i rundt bålet utover sene kvelder om storlaksen som ble mistet. Det er satt opp flere gapahuker langs elvebredden.

Solem Gård: Surna - Fiske og overnatting, 5 dager. Pris fra Kr 30.000 (5 pers)

Fiske og overnatting på Solem Gård. Fiske på vald 13. Holten-Solem. Nydelige opplevelser venter på deg her. Hyggelig vertskap på gården tar godt vare på sine gjester.

 Fornesbakken Gård: Gaula - Fiske og overnatting, 7 dager. Pris fra 35.000 (8 pers)

God fangststatistikk over flere år. Lei hele valdet og stabburet og disponer slik dere ønsker. Dette er en eksklusiv pakke som gir deg frihet til å bo et steinkast fra et av landets beste lakseelver, og med gode fangstmuligheter på et langt og variert vald. 

Devold: Rauma - Fiske og overnatting, 3 døgn. Pris fra Kr 15.000 (6 pers)

Pakke med elv og hytte, er tilgjengelig for booking sesongen 2023 på Devold gård i Rauma.  Bo godt i flott hytte, fisk og nyt kjekke dager i Romsdalens vakre natur. Hytten ligger magisk til rette for gode fiskeopplevelser i  Rauma. Enten du fisker på Devold sitt strekke eller ønsker å kombinere det med fiske på andre plasser.

Blanda IV: Island - Fiske og overnatting, 3 døgn. Pris EU 8970 (6 pers/ 3 stenger)

Blanda IV has for years been very popular with anglers, as a great number of salmon holds there most summers and the fishing can be excellent, with a high proportion of MWS salmon caught. 

Finland: Läsäkoski Wild Trout Pro - Fiske og overnatting, 1 døgn. Pris fra EU 155 (1 pers 1 døgn)

The abundant, powerful wild brown trout stock in the rapids and backwaters of Läsäkoski is a good starting point to a memorable experience. Get fly fishing in Finland and experience how a wild brown trout conquers your heart. Läsäkoski is an interesting, well maintained and popular fly fishing destination which offers the best wild brown trout fly fishing in Central Finland. You don’t have to worry about the undersize of trout here. 

Finland: Troutland, Konnevedenkosket - Fiske, overnatting med full pensjon og guide. Lag din egen pakke!

Kjent som verdens beste fluefiske etter vill ørret. 10 km villmark, hvor du får full oppvartning av guidene. Sett sammen din egen pakke, basert på ønsket lengde på oppholdet og hvilken standard du ønsker på overnattingen. Tradisjonell finsk sauna er selvsagt inkludert. 

Sverige: Kalix jakt & fisketurisme - Fiske, overnatting, guide. Fullpensjon/halvpensjon. Pris fra SEK 32.000

Fiske og overnatting, med full eller halv pensjon. Guiden er inkludert og velger fiskested/ elv etter hvor det er best forhold. Her får du alt tilrettelagt. 

Sverige - Camp Onka. Fiske, transport, mat, guide og overnatting. Pris fra SEK 31.000 (7 døgn)

Camp Onka er en fiskecamp som driftes av FishYourDream. De er annerkejnt for å leverer fantastiske fiskeopplevelser. Inkludert i pakken er det 10km privat fiske i verdenskjente Lainoälven som leverer rekordstore lakser på flue hvert eneste år. Du bor på en klassiske lodge, hentes på kiruna flyplass og serveres mat hver eneste dag. Denne pakken er for deg som jakter den ultimate opplevelsen langs en lakselv. 

 

17.04.2024

Rabattkoder til alle med Elveguiden bruker!

Vi har spennende nyheter å dele med deg denne tirsdagen! Vi har nettopp sikret en fantastisk avtale med skittfiske.no. Har du bruker på Elveguiden får du nå tilgang til rabatter på anerkjente merkevarer ved bruk av din personlige rabattkode fra Skitt Fiske. Dersom du har abonnert på PRO får du enda bedre rabatter!

Les Mer

18.03.2024

Elveguiden PRO - Fiskerens ultimate verktøy!

Elveguiden PRO ble lansert i 2023 med stor suksess. Over 1200 laksefiskeren tok i bruk verktøyet i løpet av sesongen og vi ser at appen også har blitt brukt mye nå "off-season". Vi har brukt høsten og vinteren på å hente inn ønsker og ideer fra brukere for Elveguiden PRO i 2024, og det er gledelig å nå kunne presentere Elveguiden PRO 2024. Disse løsningene blir klare i appen i løpet av våren og inn i sommeren.

Les Mer