Publisert 17.04.2024

Rabattkoder til alle med Elveguiden bruker!

Vi har en spennende nyhet å dele med deg denne tirsdagen! Vi har nettopp sikret en fantastisk avtale med skittfiske.no. Har du bruker på Elveguiden får du nå tilgang til rabatter på anerkjente merkevarer ved bruk av din personlige rabattkode fra Skitt Fiske. Dersom du har abonnert på PRO får du enda bedre rabatter!

Abonner på PRO ved å klikke her

Rabattkoder fra Skittfiske

Nedenfor finner du en oversikt over hvilke merkevarer som er inkludert i tilbudet, samt instruksjoner om hvordan du kan aktivere rabattkoden.

For deg som er Elveguiden PRO bruker:

For deg som har Elveguiden PRO så finner du dine rabattkoder på din Elveguiden PRO side, og bla ned til "Dine rabattkoder".

Rabatt hos partnere:

  • Campio - 10%: Book campingovernatting gjennom campio.no eller Campio-appen.
  • Oppstrøms - 10% på Oppstrøms.no - 25% + 3mnd gratis: Abonner på fluefiskemagasinet Oppstrøms.
  • Kvalitetsfluer - 10%: Kjøp kvalitetsfluer til rabattert pris.
  • Skittfiske.no - 20-40%: Med Elveguiden PRO for du tilgang til unike rabattkoder fra skittfiske.no

For deg som er vanlig bruker:

Din rabattkode hos skittfiske er: GEpD5s
For å bruke koden må du opprette en bruker på skittfiske og legge inn koden på din brukerprofil. Kom i gang her: www.skittfiske.no

⁠Merk: Koden er personlig skal kun brukes av deg som har Elveguiden bruker - du kan lage en bruker ved å klikke her. Koden er aktiv fram til 31.10.2024. Det må påregnes at det kommer noe justering på hvilke merkevarer som har rabatt. Alle produkter som ligger under Skitt Fiske-pris på skittfiske.no er fredet mot rabattkoder og kampanjer.

Har du ikke Elveguiden PRO?

Elveguiden PRO koster deg kun 299kr i året og gir deg automatisk tilgang til de beste rabattkodene og mange unike funksjoner i appen! Slik aktiverer du Elveguiden PRO:

Les mer om Elveguiden PRO ved å klikke her

 

Her ser du noen eksempler av rabattene på utvalgte produkter: 

Vadeutstyr og liner:

Wobblere fra Rapala:

 

Kom i gang med shoppingen!

For å bruke koden må du opprette en bruker på skittfiske og legge inn koden på din brukerprofil. Kom i gang her: www.skittfiske.no

Ha en fin dag videre og god shopping!

Hilsen Elveguiden teamet.

 

 

 

18.03.2024

Elveguiden PRO - Fiskerens ultimate verktøy!

Elveguiden PRO ble lansert i 2023 med stor suksess. Over 1200 laksefiskeren tok i bruk verktøyet i løpet av sesongen og vi ser at appen også har blitt brukt mye nå "off-season". Vi har brukt høsten og vinteren på å hente inn ønsker og ideer fra brukere for Elveguiden PRO i 2024, og det er gledelig å nå kunne presentere Elveguiden PRO 2024. Disse løsningene blir klare i appen i løpet av våren og inn i sommeren.

Les Mer

27.02.2024

Fiskekort for laksefiske i Nordland 2024

Liker du skjermete fiskeplasser, nydelig natur og laks og sjøørretfiske i verdensklasse? Dra til Nordland!

Les Mer