Publisert 18.03.2024

Elveguiden PRO - Fiskerens ultimate verktøy!

Elveguiden PRO, som ble lansert med stor suksess i 2023, har gjennomgått en omfattende oppdatering basert på tilbakemeldinger fra brukere. Det er en glede å kunne presentere nyheter i appen for 2024. (🇬🇧Click here for English version). 

Følg Elveguiden PRO på instagram for inspirasjon!

🔴 = ikke lansert enda.
🟢 = lansert i appen og klar til bruk!

🟢Fangsttrender (Nyhet🎉)
Få en dypere forståelse av fangsttrender i 167 vassdrag. Med denne funksjonen kan du enkelt identifisere optimale forhold basert på vannføring, tidevannsnivå eller vanntemperatur. Kanskje det kan gi deg en fordel når du planlegger fisketuren din? 
Les og se mer om Fangsttrender her!

🟢 Dele fangster (Nyhet🎉)
Du kan nå dele fangster fra appen. Velg mellom å laste ned bilde eller sende link til fiskekompis. Linken tar bruker direkte til fangsten i appen. Som PRO-bruker kan du også legge ved vær og vanndata i bildet. Prøv her (på mobil)!

🟢 Data på alle enkeltfangster (2023)
Tilgang til alle tilgjengelige data knyttet til alle enkelte fangster rapportert på laksebørsen. Informasjon som lufttemperatur, tidevannsnivå, vannføring, vanntemperatur og vannstand. Grafiske presentasjoner av vannføring, vannstand, tidevann og vanntemperatur ca. 12 timer før og etter fangsttidspunktet.

🟢🔴 Push-notifikasjoner (forbedringer til 2024)
Hold deg oppdatert med nye fangster ved å aktivere varsler for nye fangster i dine valgte vald og elver. 🔴Nytt for 2024 er at brukere selv kan administrer å få varsel per fangst, daglig oppsummering m.m.

🟢 PRO-side (Nyhet🎉)
I menyen på din app vil du som PRO-bruker nå ha en oversikt over funksjonene du har tilgang samt inspirasjon om hvordan du kan bruke de. 

🟢Rabatt hos partnere forbedringer til 2024):
Campio.no - 10%:  Book campingovernatting gjennom campio.no eller Campio-appen.10% på 
Oppstrøms.no - 25% + 3mnd gratis: Abonner på fluefiskemagasinet Oppstrøms. 
Kvalitetsfluer - 10%: Kjøp kvalitetsfluer til rabattert pris.
(Nyhet🎉) - Skittfiske.no - 20-40%: Med Elveguiden PRO for du tilgang til unike rabattkoder fra skittfiske.no Per 17.april.2024 så er følgende rabatter inkludert: (kan endre seg noe)

BrandPro rabatter
Shimano20 %
Daiwa20 %
Abu Garcia25 %
Berkley30 %
Lawson25 %
Rapala30 %
Patagonia20 %
Vision30 %
LTS30 %
Sage20 %
Sufix30 %
Urberg40 %
Sydvang30 %
Gridarmor35 %

🟢🔴 Favorittlisten (forbedringer til 2024)
Favorittlisten er laget for at brukeren skal få mest mulig informasjon på sine favorittelver og vald på en og samme side. 

🟢🔴 Fangstdagbok (Forbedringer 2024)
Fangstdagboken ble lansert i 2023, men nytt for året er at alle appbrukere kan ta den i bruk. Med muligheten til å legge til ubegrensede fangster fra alle vassdrag i Norge, inkludert tilpassede vassdrag, vil du ha full kontroll over din fiskehistorie. 

🔴 Fiskeforholdside (Nyhet 2024)
Skreddersydd for laksefiskere, denne siden gir deg detaljert informasjon om vannføring, vanntemperatur, tidevann og vannstand. Du kan til og med sammenligne data fra flere vannstasjoner og år i samme graf, noe som er spesielt nyttig for større elver som Gaula og Orkla. Vanndataen er hentet fra Sildre (NVE), tidevannsdata er hentet fra Kartverket. 

🔴 Klubber og rangeringer (Nyhet 2024)
Se hvilke bemerkelser og rangeringer dine fangster gir deg. Feks 10kg klubben eller "Kongen av Syltefjord" (størst laks xxår). 

🔴 Aktivitetsside i appen(Nyhet 2024)
Hold deg oppdatert på hva som skjer i Elveguiden, fra nye fangstrapporter, oppdateringer, kortslipp osv.


Hvordan komme igang med Elveguiden PRO?
Åpne / Last ned appen ved å klikke her! Link til app: Iphone IOS - Android

Kom igang nå!

17.04.2024

Rabattkoder til alle med Elveguiden bruker!

Vi har spennende nyheter å dele med deg denne tirsdagen! Vi har nettopp sikret en fantastisk avtale med skittfiske.no. Har du bruker på Elveguiden får du nå tilgang til rabatter på anerkjente merkevarer ved bruk av din personlige rabattkode fra Skitt Fiske. Dersom du har abonnert på PRO får du enda bedre rabatter!

Les Mer

27.02.2024

Fiskekort for laksefiske i Nordland 2024

Liker du skjermete fiskeplasser, nydelig natur og laks og sjøørretfiske i verdensklasse? Dra til Nordland!

Les Mer