Publisert 22.02.2019

Her kan du kjøpe fiskekort nå!

Gaula i Trøndelag

Gaula er en av verdens beste elver for sportsfiske etter atlantisk laks. Hvert år fanges mellom 20 og 50 tonn laks i elva. Gaula er lakseførende fra munningen helt opp til Ea-fossen i Holtålen, en strekning på over 11 mil! I tillegg er det flere laskeførende sidevassdrag; de viktigste er Sokna, Bua og Forda. Total lakseførnde strekning i vassdraget er ca 20 mil.
 

Prøv storlaksfiske på Nedre Løberg i Gaula! 

Nedre Løberg --> LES MER

Valdet er 1.35 km langt totalt med 1.1 km på vestsiden og ca 250 meter langt på østsiden av elva. Det er gode parkeringsmuligheter på valdet (se Kart) og en trivelig gapahuk på nordvestsiden av valdet. Fiskekortsalget er regulert noe som sørger for en trivelig stemning i elva. Det er også bevegelig fiske. 

Borten Losen --> LES MER

Borten Losen valdet er rett i underkant av 2 km langt, med fiske på begge sider av elva på Kvål og Ler i Melhus. Det er veger for nær adkomst og muligheter for parkering langs denne på begge sidene av valdet. 
 

Surna

Surna er i dag den største og viktigste lakseelva i Møre og Romsdal og renner gjennom Rindal og Surnadal Kommune. Vanntilførselen kommer både fra Trollheimen og fra fjellområdene på nordsida av Surnadal og Rindal.Den lakseførende delen av elva er 78,5 km. lang inkludert sidevassdrag, hovedelva fra Surnadalsøra til Lomundsjøen i Rindal er 55,8 km. lang. 
 

Øvre Sæther Fiskecamp --> LES MER

Øvre Sæter lengde 2 km. begge sider av elven. Fra 2010 er også Østre Moen en del av Sæter Fiskecamp, 1 km. lengde begge sider.Utløpet av Advokaten (bare sørsiden), Sagbrukshølen, Sæterhølen, Talgøpoolen, Østre Moen.


Stjørdalselva

Stjørdalselva er en av landets beste lakseelver, kjent for sin tilgjengelighet og gunstige prisnivå. Stjørdalselva er en typisk storlakselv og har en sportsfiskehistorie som startet allerede på midten av 1800 tallet. 


Fornes Gård i Forra --> LES MER

Gården disponerer ca. 1 km med fiskevald i elven Forra, en flott sideelv til Stjørdalselva og har sitt utspring fra innsjøen Feren i Meråker. Forra er ikke så stor/bred som hovedelva, så det er ikke kastelengden som er utfordringen her.

 

Rauma

Rauma Elv er ei historisk og populær lakseelv som renner gjennom den spektakulære Romsdalen der omgivelsene i seg selv er verdt turen. Elva er 64,8 km lang og renner fra Lesjaskogsvatnet gjennom Romsdalen til Romsdalsfjorden ved Åndalsnes, og er en av de største elvene i Møre og Romsdal.

Bo på hytte med utsikt over valdet! Fiskes både fra land og fra båt

Devold --> LES MER

Devold ligger 4 km fra Åndalsnes, i Raumas flo og fjære påvirkende del, og disponerer to vald, - Martnabrua og Storhølen. Storhølen har dagbytte med Sogge. Våre vald er til sammen ca 1400 meter de dagene vi fisker Martnabrua og Storhølen, og ca 850 meter på dager vi fisker kun Martabrua. 

 

Verdalselva

Verdalselva er ei elv i Verdal kommune i Trøndelag. Den dannes ved samløpet av elvene Inna, som kommer fra Innsvatnet ved svenskegrensa, og Helgåa, som kommer fra fjellbygda Vera, som også ligger ved svenskegrensa.
 

Vold valdet i Verdalselva

Volden

Dette valdet dekker en strekning på omlag 1,5km av elva der Malsåa møter Helgåa, et par kilometer nedenfor Granfossen. Her finner du alt fra små stryk som følger av kunstige terskler i elva, til rolige seksjoner der elva blir opp til 5m dyp. På lav vannføring observerer vi ofte at fisken samler seg i disse dype seksjonene. Mesteparten av strekningen er godt tilgjengelig med traktorveg som går langs forbygningsmuren. 

 

Namsen

Namsen er Trøndelags største elv, ca. 228 km, med samlet nedbørsfeltpå 6298 km2 og midlere vannføring på 285 m3 per sekund. Namsen ligger lengst nord i Trøndelag, og definerer dalføret og regionen Namdalen.

Fluesone Grong og Duun Laksevald --> LES MER

Eksklusivt fluefiske etter laks i elvene Namsen og Sanddøla i Grong kommune. Duun/Grong laksevald ligger rett ved Grong sentrum, hvor elvene Namsen og Sanddøla møtes. Valdet er et fint, privat fluefiskevald på godt og vel 5000 m. Valdet kan fiskes fra begge sider og det finnes alltid plasser på strekningen som fisker godt uavhengig av vannføring. Vi ønsker både nye og gamle fiskere hjertelig velkommen til årets sesong! 

🔅Tips - hvis du trenger overnatting i nærheten av der du skal fiske kan du sjekke ut https://campio.no/explore. Der får du oversikt over alle tilgjengelige campingplasser i Norge."

18.01.2021

Elveguiden - Hvem er vi ?

Hvem er teamet i Elveguiden? Det skjer masse hos oss i Elveguiden fram mot juni 2021, og det skal vi skal vi dele med dere i tiden som kommer. Men hvem er egentlig vi som jobber i Elveguiden? Vi er stolte av å ha ett kompetansesterkt team og presenterer hele gjengen her i dag.

Les Mer

17.04.2024

Rabattkoder til alle med Elveguiden bruker!

Vi har spennende nyheter å dele med deg denne tirsdagen! Vi har nettopp sikret en fantastisk avtale med skittfiske.no. Har du bruker på Elveguiden får du nå tilgang til rabatter på anerkjente merkevarer ved bruk av din personlige rabattkode fra Skitt Fiske. Dersom du har abonnert på PRO får du enda bedre rabatter!

Les Mer