Publisert 09.11.2023

Er du grunneier? Kom i gang med salg av fiskekort!

Som grunneier får du all den hjelpa du trenger til å komme i gang med salg og formidling av ditt vald. Ønsker du en presentasjon av Elveguiden? Velg tidspunkt for presentasjonsmøte med oss her!

Elveguiden har løsninger til forvaltningen av laksefiske og til salg av fiskekort. Som grunneier får du egen salgsside med presentasjon av ditt vald på nettsiden og i appen, som er integrert i et bookingsystem som gjør det enkelt å selge både fiskekort og overnatting.

Del gleden! Gjør din del elva, vannet eller innsjøen tilgjengelig til den kommende generasjonen!  Bilde fra Etneelvo

Trykk her for å kontakte oss! 

Eier du et stykke av ei elv der det går laks, sjøørret eller sjørøye (et anadromt vassdrag) gir det deg uante muligheter. Sportsfiske i elv blir mer og mer tilgjengelig for allmennheten, og etterspørselen etter nye og spennende fiskeplasser i både kjente og ukjente elver vokser stadig. Vi ønsker å hjelpe grunneiere i Norge til å utnytte potensialet som ligger i dette, og har derfor spesialisert oss på salg og formidling av laksefiske i Norge. Vi tilbyr også løsninger til formidling og salg av innlandsfiske

På bare noen få år har Elveguiden vokst seg til å være den største tilbyderen av laksefiske i Norge. Dette er en tydelig indikasjon på at de som benytter seg av våre løsninger er fornøyde! I 2022 hadde vi over 40.000 registrerte brukere og over 1,5 millioner besøkende på nettsiden vår. I 2022 gikk vi også internasjonalt, da elver i Sverige og UK har starter å bruke vår plattform. 

Ved å benytte deg av vårt tilbud får du redusert tidsbruk på administrasjon, når ut til flere fiskere og øker lønnsomheten til ditt vald. 
Dette får du: 

 • Markedsføring: økt synlighet på verdens største portal for lakse- og sjøørretfiske
 • Fiskekort: online booking av fiskekort der fiskere kan betale med Kort, Vipps etc
 • Produkt: enkel og brukervennlig løsning for å legge ut ledig fiskekort og overnatting og endre tilgjengelighet
 • Produktfunksjoner: mulighet til å ha mange forskjellige kategorier fiskekort, f.eks. egen pris for medlemmer. 
  mulighet å publisere fiskekort til en spesiell dato (kortslipp) eller gradvis publisering (fiskekort blir tilgjengelig for booking x dager/timer før det starter. Mulighet til å legge ut døgnkort, ukes kort, x-dagerskort, sesongkort osv.
 • Medlemsfunksjon: registrere brukere som medlem av valdet som gir de mulighet til å kjøpe andre kort
 • Pakker: mulighet til å legge inn pakkeløsninger der man kan selge fiske og overnatting
 • Overnatting: selg overnatting i hytter, hus, leiligheter eller teltplasser med online booking
 • Drift: brukervennlig løsning for å drifte ditt vald reduserer tid på administrasjon
 • Økonomi: dashbord med god oversikt og gode økonomirapporter som kan leveres rett til regnskapsfører
 • Kartløsning: egen kartløsning i google maps gir fiskeren god informasjon om grenser, fasiliteter og parkering

Bli synlig nå! 

Uansett hvor stor eller liten del av elva, vannet eller innsjøen du eier ligger det flere verdier i å gjøre dette tilgjengelig for allmennheten. 
Både økonomiske verdier til deg som grunneier, men også verdier i form av rekreasjon for de som benytter seg av tilbudet ditt. Det gir også verdier til forvaltning og forskning, da man får bedre oversikt og et mer helhetlig bilde av bestanden du fisker på. 

Ta kontakt med oss på support@elveguiden.no eller på tlf: +47 404 02 390 for en uforpliktende fiskeprat! Du kan også komme i kontakt med oss ved å klikke her for å registrere deg så tar vi kontakt med deg

Gjør fiske tilgjenglig for alle på elveguiden.no, så kan flere skape minnerike opplevelser langs elvekanten. Bilde fra Lakselv

 

Ofte stilte spørsmål

1. "Jeg ønsker ikke å gjøre noe selv. Kan dere ta dere av det tekniske og opprettelse av produkt osv?".
Svar: Ja! Vi har 2 ressurser i Ayna og Hanne som er dedikert til kundeoppfølging. Hvis dere har klart for dere hva som skal selges, så kan produktene deres gjøres tilgjengelig for booking iløpet av få timer. Ingen ekstra kostnader!

2. "Vi har mange faste fiskere, men har også 2-3 uker som står ledig. Er det mulig å leie ut kun deler av sesongen på Elveguiden?"
Svar: Ja! Dere bestemmer selv om dere vi legge ut hele sesongen for booking på Elverguiden, eller kun deler. Med våre fleksible løsninger er det enkelt å endre/ justere antall ledige produkt underveis i sesongen. 

3. "Er det mulig å selge overnatting via Elveguiden?"
Svar: Ja! Vi har bygget en egen overnattingmodul der dere kan legge til ubegrenset antall overnattingsenheter. Vi anbefaler å se hvordan NEDRE LØBERG bruker denne løsningen. 

4. "Er det mulig å selge fiskepakker (overnatting og fiske) på Elveguiden? Kan dette eventuelt kombineres med døgnkort?"
Svar: Ja! Dette kan kombiners på den måten at pakkene kan bookes fram til feks 1. april. Hvis ikke pakken blir solgt til den datoen så kan dette omgjøres til døgnkort. Dette kan opprettes i dag og dere trenger ikke å tenke på dobbelbooking. Dere kan også selge døgnkort noen uker/dager i sesongen, og pakker resten av sesongen.

5. "Er det lett å endre på tilgjengelighet iløpet av sesongen?"
Svar: Ja! Vi kan bistå hvis noe må endres, men du kan også via din tilgang fjerne, endre eller opprette produkt fortløpende. Sitter du ved elvebredden så kan du faktsik gjøre dette på mobilen din.

 

Har du sett at Elveguiden selger fiskekort i Skottland? Finn ledig fiske her
Sitter du i et forvaltningslag? Vi har mange løsninger til forvaltning, les mer her
Fikk du med deg denne nyheten om elvekort?

Se vår video om salg av laksefiske på Elveguiden:

Webinar om Elveguiden 16.02.23 - informasjon om systemet, løsningene og mulighetene med Elveguiden.
 

23.11.2023

Ørretfiske i Finland - bare en drøm?

Les mer om hvor tilgjengelig ørretfiske i Finland er, hvordan du reiser dit og hva du kan forvente når du er fremme.

Les Mer

26.10.2023

Vinneren av % til villfisken!

Nå deler vi av inntekten fra suksessen Elveguiden PRO til et prosjekt eller en aktivitet som vil komme villfisken i våre elver til gode.

Les Mer